21. 11. 2017

Vyzrálé hovězí, mléčné telecí a tradiční hovězí srdce

Od pátku 24. 11. až do neděle 26. 11. 2017 si u nás pochutnáte na specialitách z hovězího a telecího masa. Připraveny jsou klasické steaky z vyzrálých mas i tradiční úpravy brzlíku či srdce. Nebude chybět silný hovězí vývar ani jemné a lehce stravitelné maso z kvalitních chovů telat odchovaných na mléce.

Vyberte si.

Předkrm

Pečený telecí brzlík s domácím chlebem / 95 Kč

Polévka

Silný hovězí vývar z oháňky / 45 Kč

Hlavní chod

Steak z hovězí svíčkové s pepřovou omáčkou a pečenými brambory s česnekovým dipem / 359 Kč

Vařené hovězí srdce a jazyk s vařenou kořenovou zeleninou na másle, vařený brambor s pažitkou / 129 Kč

Telecí gordon blue s ementálem a šunkou s vídeňským bramborovým salátem / 159 Kč

Pečené Telecí osobucco na zelenině s polentovou kaší a glazovanou karotkou / 169 Kč

Dezert

Smažené vdolky s povidly a šlehačkou / 65 Kč

 

Těšíme sena Vás!

Tým Golf parku Lhotka